June 28, 2022

Al-Fatihah Buat Arwah Blogger dD Fabulous

Bro baru sahaja mendapat khabar dari rakan-rakan mengenai pemergian salah seorang rakan blogger yang Bro kenali sejak tahun 2008.

Arwah dD Fabulous (nama sebenar bro tak pasti) meninggal dunia pada pukul 2 pagi tadi.

Beliau selama setahun ini bertarung nyawa akibat pengakit tibi dan tumor otak.

Beliau seorang yang ceria dan suka bergurau dengan bro selama ini. Beliau juga merupa pembaca setia blog bro sejak tahun 2008.

Kali pertama bertemu sewaktu event Nuffnang.

Dan kali terakhir berjumpa sewaktu Bro organize Gathering Sahabat Blogger terbesar di Times Square. Waktu itu Bro jemput arwah untuk berkongsikan pengalaman beliau yang selalu mendapat advertorial dari Nuffnang.

Dari apa yang bro baca dari blog RedMummy, memang beliau selama ini terseksa dan kasihan pula pada keluarga beliau.

Apa-apa pun bro sedekahkan Al-Fatihah kepada arwah semoga roh beliau ditempatkan dalam golongan orang yang beriman.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

35 thoughts on “Al-Fatihah Buat Arwah Blogger dD Fabulous

  1. Takziah buat kuarga kawn rapat Mahamahu masa di Universiti dan dia adalah penyokong kepada Mahamahu untuk mula berblog sedih sgt pemergian beliau… Al Fatihah untuk arwah moga Allah cucuri rahmat ke atas rohnya…

  2. Al-fatihah…takziah kpd keluarga arwah..smga keluarga beliau meredhai pemergian beliau..smga beliau tenang disana..lebih baik Allah mengambilnya daripada dirinya terseksa dek penyakit yg dihidapinya..smga roh beliau ditemptkn bersama org2 yg beriman dan beramal soleh..InsyaAllah..aminn..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *