October 29, 2020

Video Majlis Pernikahan Irine Nadia Marcello Dan Amirul

Nampak sepadang merpati dua sejoli ini.

Irine Nadia Marcello dan pasangan hidupnya Amirul.

Di sini bro nak kongsikan video sepanjang majlis bersanding pasangan ini.

Rasanya tak terselit muka bro dalam video ini.

Sebab masa dorang bersanding, bro tengah menikmati hidangan di dalam rumah he..23x siapa suruh datang lambat.

Bicara Bro : Sejuk hati bila tengok pasangan ini.

Teringat lagi si Irine nie suka menyakat bro dulu. Dia asik minta bro kahwin dulu, last-last dia yang berkahwin dulu.

Dah tak lama dah pun Irine, nanti datang ek.

Macam nak buat video juga, tapi tak mampu kot, majlis pun ala kadar je nie

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

31 thoughts on “Video Majlis Pernikahan Irine Nadia Marcello Dan Amirul

    1. memory boleh beli. edit tu leh , tp tk seproffesional org lain la. sy ada gak exp wat video dulu time study. sbb amik multimedia :D

      kalau keje bidang ni , maybe lebih proffesional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *