September 29, 2020

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

24 thoughts on “WordLess Wednesday : Pakej Balik Raya Dari Air Asia

  1. Dah 2 tahun dah tak balik beraya naik kapal terbang..

    kalau tak sebelum ni.. Time macam ni le sibuk nak cari tiket raya..

    Seronok juga bila mengenangkan saat-saat balik raya semasa saya berkhidmat di Mukah Sarawak dahulu.. ;)

    1. Duk seremban je.. alamat penuh lenkali la sy bgtau kalau nak dtg raya.hehehe. bahaya woo kasi letak sini..kang kono hijack plak..kahkahkah..

    1. best2.. tunggu bro kahwin dulu la. leh kita jalan sama2.

      aritu pun kitorang tak cakap orang malaysia.. cakap orang singapore juga. orang indonesia tak berapa suka dengan orang malaysia tu yang payahnya. kalau jalan2 pun pakai baju biasa je, kalau lawa2 nanti peminta sedekah banyak yang ikut bontot kita masa jalan….

      p/s: tak pakai travell agency… guna khidmat seorang indonesia untuk teman dan bawakan barang… hehehehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *