January 16, 2021

Motivasi Pagi : Tolong Jangan Curi Hatinya, Jika….

Tolong jangan curi hatinya,
Kalau tak tau nak menghargai.

Tolong jangan curi hatinya,
Kalau sekadar nak melukai.

Dan Tolong jangan curi hatinya,
Jika ingin membuat dirinya menderita.

Bicara Bro : Bro anggap dia macam adik bro sendiri walaupun perangai dia kenkadang dah macam……. mana boleh bagitau.

Tapi tolong jangan curi hatinya, jika….. niat korang bukan ikhlas kerana Allah swt.

Kredit pada Cik Nurul Siezuka.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

41 thoughts on “Motivasi Pagi : Tolong Jangan Curi Hatinya, Jika….

    1. Ops…!! Tak boleh, dia dah dibook jadi pengapit bakal isteri bro nanti.

      Jangan cari pasal.

      Terpedaya ek. dah la pelik si nurul nampak ada 3 tangan he..23x

  1. Macam pinang di belah dua lah Bro.. Apa lagi..

    Jangalah bagi orang lain mencuri hatinya kalau bro nak melihat dia bahagia.. ;)

    hehehehe..

  2. Salam Bro, untung si Nurul tu kan…. ada abg yang baik hati,lemah lembut…ensem lg..dan apa lg hah..eh macam2 lah..keh2.

  3. Ayat tu hanyalah mainan semata mata.. x de kena mengena yg hidup mahupun yg mati.. Ayat dia best kan.. just share jer.. hehehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *