December 6, 2020

Buat Heliza Helmi, Sudah Lama Kita Tak Bertemu


Heliza Helmi,

Rasanya sudah lama kita tak bertentangan mata,

Kalau tak salah bro, last bulan 2 tahun lepas. Eh…!! Dah setahun rupanya.

Bro tahu, ija terasa bro asik tidak dapat datang setiap kali ija dan team invite bro.

Bukan bro sombong dengan ija, cuma keadaan bro sendiri tidak terurus. Rasanya bro memerlukan PA untuk reschedule aktiviti harian bro. Tapi risau dia merasakan diri seperti HA (Hamba Abdi)

Ok ija, event hari ini bro confirm datang.

Walaupun bro rasa masa jumpa karang, bro kena cari port untuk melelapkan mata.. Biasalah dah lama sangat tak dapat rehat yang cukup. Ija sendiri tahu kan bro macam mana :)

Bicara Bro : Teringat dulu, bro marah-marah ija pasal teeeeetttt.. Sian dia kena marah dengan bro.

Lain kali jangan keluar memalam sebab nak makan ek. Kalau makan dengan bro tak apa, boleh lawan sapa makan paling kuat he..23x

Good luck ija.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

14 thoughts on “Buat Heliza Helmi, Sudah Lama Kita Tak Bertemu

  1. kirim salam ngan ija eh,takdapat nak join jauh sgt nak pegi..jgn lupe ambik gambar Heliza banyak2 tau..gamba ija je bukan bro..hee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *