November 24, 2020

Lu Langsi, Bro Tambah Cawangan Lagi

Lu langsi, wa kahwin lagi.

Ala tagline cite bini-biniku gengster.

Baru dapat tengok malam ini, selama nie…? Bro tengok cam tak pernah tengok je.

Punyelah dok malas nk download or minta dekat orang lain.

Sekali depan mata memang dah lama ada dvd cerita ini. Jangan tanya dari mana bro dapat.

Bicara Bro : Alangkah bahagia dapat isteri macam ini. Lu langsi, bro kahwin lagi.

Cuma risau kuar paper muka depan, blogger mati kena belasah dengan isteri4nya gengster.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

One thought on “Lu Langsi, Bro Tambah Cawangan Lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *