November 29, 2020

Gambar Peribadi Di Pulau Pangkor Tersebar

Seperti yang anda sedia maklum,

Last week bro bercuti di Pulau Pangkor dengan beberapa rakan blogger bro.

Bila paparazzi di papareezluv kan.

Sekali ada juga satu gambar peribadi bro terlepas masuk ke blog gosip retis.

Masa last day bro berada di Pangkor,

Bro dapat mesej dari Pengurus Heliza Helmi yang mengatakan mereka juga berada di Pangkor malam tadi.

Dah berapa kali kebetulan terjadi antara bro dan Heliza. Masing-masing bz dengan hal masing-masing. Sekali check rupanya kami dekat sahaja. Cuma tak berkesempatan untuk bertemu.

Insya’lah, maybe next time kot.

Bicara Bro : Bulan depan genap setahun kami bertentang mata. Dan mengenali satu sama lain. Cuma tiada bibit-bibit je lahir dari hati kami.

Be professional..!!!

Cuma rindu suasana dulu, yang jauh berbeza dengan suasana sekarang. Mungkin kita punya laluan hidup masing-masing.

P/S – Dah lama muka bro tak masuk dalam OhArtis!

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

16 thoughts on “Gambar Peribadi Di Pulau Pangkor Tersebar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *