January 22, 2021

10 Sudah 20 Menanti

1/3 Ramadhan sudah berlalu.

Tiada apa yang boleh bro kongsikan.

Cukuplah dengan tekanan disaat-saat akhir menyiapkan advertorial.

Dengan elektrik tiada, telefon kena block dan blog ada prob untyk di access.

Dugaan semata-mata.

Jemputan berbuka puasa tidak putus-putus bro terima. Cuma bro tidak berkesempatan untuk hadirinya.

Minggu depan,

Bro akan dibayar untuk berkerja dengan satu syarikat selama 2 minggu.

If ok, dorang akan hire lagi.

Mungkin ini rezeki bro sebelum menjelang hari lebaran.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

20 thoughts on “10 Sudah 20 Menanti

    1. rezeki… ada la beberapa tempat dan hotel yang invite bro untuk buat review pasal pakej berbuka mereka..

      kalau la bro duduk KL kan…

      tetapi, apakan daya

    1. mana ada masyuk pun.. kerje pun untuk 2 minggu je.. untuk siapkan project dorang…

      habis je tempoh tue, bro dah xde buat ape2 dah…

      so duit kena simpan leklok la kan.. xboleh membazir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *