October 22, 2020

7 Perhentian

Boleh pula bro layan cerita ini dekat astro.

Nampak sangat tak pernah tengok cerita ini kan

Seram sejuk sikit la tengok cerita ini,

Sebab bro selalu gak berhenti dekat mana-mana R&R. Untuk tidur atau berhenti untuk melelapkan mata.

Dah la bro 2x pengalaman ditumpang dan dikacau oleh benda halus.

Lagi-lagi bro nie kerap lalu di Bukit Tagar.

Update via HTC Desire S

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

22 thoughts on “7 Perhentian

    1. memang dah bertahun-tahun tapi bro baru dapat tengok he..23x [xrugi pasang astro huhuhu]

      he..23x kalau cik puteri yang nak tumpang, bro ok je

    1. he…23x sebab tue la die jadi pengarah je.. xleh jadi pelakon.. leh check dialog sorang2 huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *