September 30, 2020

Salah Ke Lelaki Tidak Menyukai Bola

Lelaki layan bola
Normal

Perempuan tak layan bola
Normal

Perempuan layan bola
Ok la tue

Lelaki tak layan bola
There Are something wrong with this guy.

Salah ke lelaki xlayan bola..??

Ada sesetengah perempuan berkerut muka bila seseorang lelaki mengatakan mereka xtau apa-apa pasal world up.

Even,
Siapa lawan siapa
Siapa menang
Berapa score
Bila mula & habis world cup

Pun dorang xtau, cam xamik tahu hal duniawi bola even ianya hanya pengetahuan am.

Bro mengaku bro memang tidak meminati bola sepak, tetapi meminati f1, rudby, amerika football, golf, snooker, archery etc [banyaknya yang bro minat + memang nak main]

Tetapi bro tetap mengambil port dalam setiap perlawanan. Even xkenal sape messi,bro tahu Argen”jantan” kalah.

Even xpercaya pada si sotong, bro tetap nak makan sotong goreng tepung.

Apa-apa pun, kita nantikan perlawanan final FiFa World Cup 2010 minggu depan. Siapa yang akan menjuarai, adakah Belanda (Netherland) atau Sepanyol (Spain)

Entry ini di ilhamkan oleh CikNass.

Iklan | Nak bola FIFA World Cup 2010 percuma.(selagi stock masih ada)

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

17 thoughts on “Salah Ke Lelaki Tidak Menyukai Bola

    1. he…23x yup bukan wajib kan huhuuh

      tapi ade gak yang menyalahkan…. sampai ade suara kumbang yang terkeluar…

      “pelik la lelaki xsuka bola”

    1. amerika panggil bola sepak as soccer… dorg xpangil football…

      alasannye…??

      dorg klu boleh nk ade perbezaan penggunaan language untuk membezakan english amareka dengan english britian

    2. amerika footballl tue die pakai bola ala2 bola rudby gitew….

      yang dalam baju dorg ade pakai pad tue la… bg keras n ade pakai helmet

    1. lagi teruk kalau xtau bendera negara sendiri n xtau pulak negara sendiri masuk world cup he..23x

  1. ragbi tu dah kira bola jugak tu…bola ragbi hehehe, game yg aku teringin nak main tapi tak pernah dapat peluang huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *