October 26, 2020

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

11 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Gaduh Atas Ranjang

  1. baeklah Bro…maksu mintak maap, tak gaduh gaduh dah…oops! salah orang daaa…. ;p

    p/s: meh join contest photogenik, gorgeous :), check kat blog maksu

    1. ade contest ke mak su.. bile due ek… ala awat terlambat bace komen mak su nie ek

      ala xpe maksu if nk mintak maaf dengan saya he..23x

    1. ops xfaham xpe la…

      maksud entry ini adalah:-

      if dah kahwin laki bini gaduh cam mne pun..doa2kan esok paginya dah baik semula

      dan selalunya cara nk baik cam yang bro gambarkan dalam tajuk la

    1. ops.. gaduh berebut2 selimut tue just hint je… if time memalam terjaga..

      tpi if belum tido dah berebut maknenya nk bermanja…

      betul ke statement aku nie jaz??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *