September 29, 2020

BroFrametone | Bowling Tournament @ The Mines

BroFramestone berada di The Mines.

Ada tournament bowling antara jabatan di University tempat bro berkerja sekarang.

Bro sekadar pemain import untuk mewakili Jabatan Bendahari [bukan kes tak cukup player ek].

If ada sesipa yang berada di Mines leh roger bro di ruangan Bowling & bukan di pangung wayang mahupun di KFC.

Bro akan bermain untuk sesi pertama iaitu sebelah tengahari. Sebelah petang, orang lain pulak lawan. Malam baru penyampaian hadiah.

Hope adalah yang bro bawah balik.

p/s- Entry ini adalah autopublish. Sila komen dalam masa 5 saat, sebelum blog BroFramestone ini meletup

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

11 thoughts on “BroFrametone | Bowling Tournament @ The Mines

    1. he..23x saje je nk merapu rapan.. nk berlakon dalam cite mission imposible…

      samapi la nie tom cruise je yang nk berlakon… xbg can kat org len huhu

    1. amboi sampai ke kepong tue… mmg byk tempat bowling agak tidak menarik huhuhu

      bro pun memilih gak tempat yg menark untuk bermain

  1. dah dekat mines dengan putrajaya tu…tapi malam baru aku baca posting ni..kalau tak boleh aku gi beri sokongan tak bermoral aku hehehe

    1. he..23x xpe Jaz… teman men pun belah siang je… belah malam sesi lain pulak yang lawan…

      ops sokongan tak bermoral mu tetap aku terima jika bertemankan donut & cendol semangkuk

    1. jom la main boling huhhu… bro rase cam nk beli bola die la.. nk main secara serius huhuhu

      ops contest dah kuar lama resultnye.. maaf lambat hebohkan huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *