You are here
Home > Bersama BroFramestone > Pengomen Blog Tegar Menang Pakej 3H2M di Swiss Garden Residence

17,281,372 total views, 2,902 views today

Pengomen Blog Tegar Menang Pakej 3H2M di Swiss Garden Residence

Pengomen Tegar Blog Deq Noor bagi tahun 2014
Rezeki tahun 2015, bila diumumkan sebagai pengomen tegar di blog Deq Noor selama 12 bulan berturut-turut dan melayakan Bro memenangi Pakej 3 hari 2 malam di Swiss Garden Residence.

Menurut kata Deq Noor, pakej ini bernilai RM600 di Swiss Garden Residence, Kuala Lumpur.

Ala dekatnya……

Deq Noor ketawa…..

Boleh je nak request dekat lokasi lain. Dekat Kuantan pun boleh, or Bro nak ke tempat lain. Tapi ini sampai bulan 4 tau.

Ok Fine…. Nak selak jadual sekejab.

Ok bulan 2 dah penuh, bulan 3…. Erm duit tiada la pulak.

“Jangan risau Bro” kata Deq Noor

Buat pengomen tegar sepanjang tahun 2014, dia akan menerima Pakej 3H2M di Swiss Garden Residence dan juga wang saku dari DeqNoor.

Wah….!!! Terharunya.

Itu pasal, hadiahnya kecil je dalam sampul seperti diatas dan bukan seperti dibawah.

Pengomen Tegar Blog Deq Noor bagi tahun 2014

Nampak besarkan.

Kebanyakan isi didalamnya adalah barangan yang diimport oleh DeqNoor setiap kali dia bercuti/outstation ke luar negara.

Apa isi didalamnya?

He…23x Bro tak buka lagi… Jangan marah ek Deq Noor.

Ini hadiah penghargaan kerana selalu berada dalam kelompok top 5 pengomen tegar blog DeqNoor bagi bulan Julai – Dis 2014.

Anda juga boleh memang seperti Bro dengan selalu meninggalkan komen di blog www.deqnoor.com setiap bulan. Mana tahu akan datang muka anda pula yang menerima hadiah dan dijemput makan bersama beliau.

Jangan risau.

Bro melepaskan peluang untuk menjadi pengomen tegar di blog DeqNoor pada bulan Januari 2015 untuk memberi ruang kepada rakan-rakan yang lain.

Insya’lah DeqNoor akan menganjurkan majlis gathering + makan-makan bersama pengomen tegar blog beliau pada bulan Julai sekiranya anda tersenarai dalam pengomen tegar blog beliau dari bulan Januari – Jun 2015 ini.

So apa tunggu lagi!!!

Next Station - Big Taste, Great Flavour @ Seksyen 13, Shah Alam

Ok, ini la muka-muka pengomen tegar blog beliau.

Ada muka-muka baru dan juga muka yang membuat kemunculan semula (Cuba teka siapa dia?)

Terima kasih kerana sudi membawa kami menikmati masakan dari Chef Adha di Next Station, Seksyen 13, Shah Alam. Anda boleh klik link disebelah untuk mengetahui menu apa yang dihidangkan kepada kami.

Jom terjah blog beliau dan baca sendiri Apa Kata Deq Noor!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “Pengomen Blog Tegar Menang Pakej 3H2M di Swiss Garden Residence

  1. Klu dapat tukar boleh stay Swiss Garden yg baru beroperasi dkt melaka..memang terbaik..bilik baru..serba serbi semua baru..dkt bawah hotel ada shopping complex, aquarium besar ala2 aquaria..infinity swimming pool & gym dkt tingkat 10 klu tak silap..bulan 12 lepas aku dah stay dpt harga promosi…

Leave a Reply

Top