You are here
Home > #wordlesswednesday > Koleksi Komik Dragon Ball

Koleksi Komik Dragon Ball

20130731-095237.jpg

WordLess Wednesday : Koleksi Komik Dragon Ball

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “Koleksi Komik Dragon Ball

  1. akira toriyama..saya pon dulu xpernah missed beli dr no 1 smpai 43 kalau tak salah..share2 duit ngan abg tu..sekarang dah hilang entah kemana..

  2. Dulu aku pun ada kumpul jugak komik Mutiara Naga ni. Dari nombor 1 sampai habis cerita (walaupun cerita dia panjang lagi sebenarnya).

    Tapi sekarang dah taktau kat mana. Rasanya abah aku dah bakar semua kot..

  3. Hehehe. Terbaik. Nak kumpul balik, yang lama bagi adik ipar baca (masa tu belum lagi jadi adik ipar, cam lahanat dia jaga. Abis ilang). Petua nak collect, cari kat kedai Popular bookstore…

    1. Hahahah tak dapat la beb, sayang kot….

      Nie pun masih tercari-cari port yang masih menjual komik-komik seperti ini. hari tue, masa Comic House tutup, tak sempat nak rembat dari dorang.

Leave a Reply

Top