17,171,126 total views, 977 views today

Bro Framestone Ada Dimana-Mana – Part 1

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Bro Framestone Ada Dimana-Mana - Part 1

Bro Framestone ada dimana-mana bahagian 1.

Sian Nisa Kay bila kecomelan gambarnya dihantui oleh gambar Bro.

Ala comelnya baby tue, nisa pun comel juga (ayat bodek nak ambil hati nisa – risau nanti tak boleh nak keek dia lagi).

Dengar cerita sekarang sudah ada manager dan bodyguard? Boyfriend bila lagi ek? Ke dah ada – jika sudah, bila nak langsungnya? Karang balik Pahang, tau-tau je mak tengah kenenkan dengan seseorang he..23x

Ok bye Nisa Kay…

20130722-172635.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 thoughts on “Bro Framestone Ada Dimana-Mana – Part 1

  1. ololololo gigi dia, hehee

  2. heheheheheh aweks tu dan cun
    tetiba ada di belakang laks eheh

    1. He..23x time nie terlalu belakang dia, alang2 terus photo bomb

    1. Selagi ada peluang, la nie terlalu dekat belakang dia

  3. takpe2… kekadang berada di mana2 tu ada kebaikannya

    1. Nak bro ada dekat belakang ieta x?

  4. ambooiii.. sempat lagitue. hehehehe…

    1. Sempat je, kalau nak huhuhu

  5. yeah. bro dan ae ada di mana mana

    1. hehe ae pun banyak gak nampak aktif dalam event recently, tengok banyak gak gambar dia..hehe

  6. WAAA.. bro jadi apa tu kat belakang…
    haaaaaa

    1. Bro jadi… background prop je la leeza.. lama xnmpk leeza dtg blog bro T-T

  7. Habits bro… bukan hobi dah tu, dah jadi habits… X)

    1. Baru je jadi macam nie.. sebelum nie xpernah pun..

  8. hahahhahahahh…..
    Dimana saje ade kan….

    1. Jangan sampai bro ada dekat belakang ayue…

  9. Betullah bro… Mana ada gambar blogger, pasti ada gambar bro… hehehe

    1. Eh, ye ke.. NIe tengah kumpulkan pic blogger yang ada muka bro he..23x

  10. Percayalah ini semua edit. hahaha.

  11. maszull

    assalamualaikum bro…yer la dimana2 jer ada asyik dok menyelit je hehehehe…;)

  12. nasib nisa kay lawa lagi walaupun ade parasit belakg..hahaa

Leave a Comment