You are here
Home > Uncategorized > Video Teaser – Kereta Proton P3-21A

17,437,096 total views, 951 views today

Video Teaser – Kereta Proton P3-21A


Bro pasti, anda semua tahu bahawa proton akan keluarkan model terbaru tahun ini.

Dan model terbaru ini, keluar dengan nama terlalu unik dari kebiasaan. Adakah Proton buang tabiat.

Proton P3-21A (sekali imbas macam word “PERIA”).

Motif letak nama begini, bro sendiri pun tak pasti.

Model ini akan dilancarkan nanti di event terbesar – Proton : Power of 1 di Stadium Bukit Jalil pada 14-18 March 2012 ini.

Eh, dah start ke event nie? (Bro baru perasan)

Sabtu ini, if tiada apa-apa. Bro akan datang sana. Sekadar tengok-tengok, usha mana yang berkenan di hati.

Sebelum pergi, jom layan video teaser mengenai Proton P3-21A

Kredit info : Afazs

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

32 thoughts on “Video Teaser – Kereta Proton P3-21A

    1. wpon kuning cpt sgt kotor , n degil kotoran nye, ttp nak..dah tepikat dgn kuning… >_< sblm ni mmg tak suka kuning, bj pon tkde kaler kuning

  1. Sejak tulis di Harian Post ni tau jugak la perkembangan industri automotif malaysia ni. tak sabar nak tunggu pelancaran rasmi p3-21a ni, nama apa aganya ye? peria? hehe

    1. peria kot…

      Bro esok ke event ini.. ahad launching motor kawasaki..

      isnin selasa ke melaka.. test bawa motor modenas… fully sponsor…

      parah gak nk update dalam blog semua benda nie

    2. kalau tak silap bukan proton tuah ke? lupa la , dulu2 ada update kereta tu..tp tk ingat dah, thn lepa nye entry

    1. bro kalau dah usha tu update2 lah kat blog ye..boleh baca..berminat juga nak tahu ni..mcm best je..hehe

    2. kalau dah p event , comfirm2 la bro update kan bro…hehe~ ala nk g gak! nk book kete kuning !!!!warna diraja…chewahhh

    1. zuan p la antar surat layang or surat cadangan kat proton…hehe~ silap2 diorg ikut idea zuan tu, silap2 zuan dpt rebet lg sbb bg idea..wakakakaka

    1. kene beli umah besar sikit la jay, leh letak dlm umah pastu wat mcm showroom tu…tp tu bukan showroom, showhouse la….ngeh ngeh

Leave a Reply

Top