You are here
Home > Iklan > Jemputan Event > Sekitar Majlis Pra-Tonton Papa, I Love U

17,283,979 total views, 2,461 views today

Sekitar Majlis Pra-Tonton Papa, I Love U

Alhamdulillah,

Bro berkesempatan menghadiri Majlis Pra-tonton Filem Papa, I Love U di MBO, Subang Parade.

Ianya merupakan salah satu filem yang bro nantikan sejak bulan September yang lalu.

Dan tahniah juga bro ucapkan kepada David Teo atas anugerah pangkat Mejar Kehormat baru-baru ini.

Jom layan beberapa gambar yang bro kutip dari rakan-rakan blogger yang ada sama di majlis ini. Gambar dari bro, tunggu ek.

Sebab bro hanya bertemankan iPhone je. So kualiti gambar, tak sehebat DSLR.

Thank kepada si cantik Siezuka (ada masa sila follow blog beliau) sebab sudi ajak bro, jemput bro di rumah then sedondon dengan bro sepanjang Majlis Pra-Tonton ini.

Bicara Bro : Syurga di bawa tapak kaki papa. Jangan ingat dibawa tapak kaki ibu je.

Walaupun bukan papa anda yang mengandung anda, tetapi dia yang bertanggungjawan mengandungkan mak anda he…23x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Sekitar Majlis Pra-Tonton Papa, I Love U

    1. Bro pergi tadi pun sebab ada yang ajak..

      Selalu pergi as media. Tapi lately bro macam banyak miss event & kerja.

      Macam lost kejab..

      Nanti jangan lupa tengok pada 29 Disember ek

Leave a Reply

Top