You are here
Home > Bersama BroFramestone > Waktu Pagi Di Padang Polo, Ipoh

17,445,940 total views, 5,151 views today

Waktu Pagi Di Padang Polo, Ipoh


Indahnya lepak pepagi di taman…

Menghirup udara segar dan nyaman ini di tengah kesibukan Bandaraya Ipoh.

Lokasi bro kali ini?

Padang Polo, Ipoh. Tak tahu dekat mana..?? Search la di Google.

Apa bro buat di sini..??

Mesti la sebab nak berjogging.. Eh nak update blog la….

Bro xtau nak buat apa sekarang nie. Nak drive balik rumah bro. Macam malas je. Jauh lagi perjalanan. Rasa macam nak jumpa seseorang di Ipoh ini.

Tetapi siapa pula yang sudi spend masa dengan bro kan.

Jenuh gak nak mencari parking di sini.

Dah la sepanjang perjalanan tadi, jalan agak sesak dengan kenderaan yang berpusu-pusu menghala ke tempat kerja.

Di taman ini pun sama.

Parking penuh di hari Isnin. Pagi pula tue.

Bro usha suasana disini.

Humanity 9+% berbangsa cina.

Wah…!!! Bagus sungguh bangsa mereka ini. Hari biasa pagi-pagi dah berjogging, exercise bagai.

Bangsa kita..??

Sure tengah bersesak-sesak ke tempat kerje dengan muka macam baru bangun tidur.

Berbeza sungguh cara kehidupan mereka.

Kerja secara smart dan bukan memaksa, tetapi pendapatan mereka sungguh berbaloi jika dibandingkan dengan kita.

Bicara Bro : Ramai yang tak percaya, bro selama ini berkerja dengan blog sahaja.

Terima kasih buat PROTON sebab sudi taja video bro untuk 1tube.my

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

35 thoughts on “Waktu Pagi Di Padang Polo, Ipoh

    1. ape yang mu projekan di situ…

      lokasi panas kan huhuhu… ala dataran mbi tue pun ade ape.. bukan xde

    2. landscape design..tp tu aman diploma. n kt dataran MBI pun sama jgk… ade wat. tp rsanya pling femes pdg polo la..slalu je ade kapel2 hahahha

      xtaw la ade buat serbuan ke x…haha

    3. he…23x bro xminat dan tidak pernah terlibat dengan kes2 yang berlaku di padang polo…

      kalau kena serbu.. reramai kena usung.. malu beb.. kalau sensorang kena usung.. leh cover muka lagi

    1. banyak je profesional blogger di luar sana…

      cuma ada yang menonjol dan ada juga yang tidak.. sama ada nak merendah diri atau nak larikan diri dari income tax

  1. dalam zaman berteknologi sekarang ni tak mustahil utk kerja hanya dengan berblog..
    mungkin tak lama lagi ramai yang akan ikut jejak langkah bro:) keep it up 😀

    *dah lama tak lepak kat taman rekreasi pagi2 camni. Rindu nak buat balik aktiviti tu.

    1. ikut jejak langkah xpe.. jangan langkah bendul dengan cara menjatuhkan bro sampai tersungkur

    2. hissh..ada pulak nak langkah bendul bro..hahahaha..
      insyaallah takda la smpai nak jatuhkan bro smpai tersungkur..
      tolak sket je..ngeehehehe (lariiiiiiiiiiii)

  2. best betul bro hanya bekerja dengan berblog sahaja…tak payah pening-pening dgn masalah ditempat kerja dan kerenah pihak lain yang pelbagai ragam..sangat-sangat mengimpikan suasana macam bro… 🙂

    1. bro dulu sekolah jauh sikit dari padang polo.. kenkadang singgah gak padang polo time training dengan MSN…

      xpun singgah teknik lawat adik… ataupun tgk budak silat sana

Leave a Reply

Top