You are here
Home > Bersama BroFramestone > Teguran Dari Admin Sahabat Blogger

17,444,855 total views, 4,066 views today

Teguran Dari Admin Sahabat Blogger

Maaf jika ada teguran dalam group Sahabat Blogger buat sesetengah blogger tidak menyelesakan dan senang duduk.

Teguran bro tidak keras, tetapi banyak maknanya pada ahli-ahli group Sahabat Blogger.

No heart feeling ok… blogging cara baik…

Bayangkan kalau 10 orang buat macam anda, mahu group ini sebiji cam spamming group dan makin ramai yang xkan datang ke group ini.

Dengan ahli beribu-ribu dan jumlah status mencecah berpuluh-puluh dalam seminit. Bagaimana kita hendak mengawalnya.

Supaya semua orang selesa dan seronok untuk lepak di group ini.

Harap boleh faham ek

Bicara Bro : kita semua manusia biasa,

Tak salah tegur menegur, jangan buat diri snediri tidak boleh menerima teguran. Jika ini terjadi, maka anda bukan seorang yang matang.

Teguran pula biar dengan cara berhemah.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

45 thoughts on “Teguran Dari Admin Sahabat Blogger

    1. bukan senang nak menguruskan manusia yang berbagai perangai nie…

      sebab itu wujudnya bahagian sumber manusia

  1. dorang belum dpt rentak kat SB mcm mana . yg baru pulak kena tegur cepat je sentap . Admin dah separuh nafas nak kawal bloggers dan komen status yg dah beriban tuh . so kena fikir sendiri la admin tegur pun untuk kesenangan semua πŸ™‚

    *cewah sy pulak yg lebih bro haha

  2. yeah! entry tross..mmg semalam nampak ada yang buat cmtuh..tapi apakan daya. penat tegur.masih bebal. harap dia insaf πŸ™‚

    1. susah2 meh bro yang tegur πŸ™‚

      TH yang retis nie pun dorang x dengar teguran ek

    1. yup non stop.. bro risau tertibe stop je…

      penat wujudkan group tue… xkannk biarkan ianya terkubur

    1. Time tue yang datang semuanya ok2 bila ada yabg baru n dtg semata2 nk kejar trafik dgn cara yang mudah.. hasilnya…?

  3. sokong bro! nak tegur biarlah berhemah. org tak terasa hati, n kt pun tak skit hati kan.. ada jenis org x boleh terima teguran, sbb ego. malu la nk ngaku diri salah kan. its typical human. but, we as adult, kena la terima teguran dgn terbuka n matang..:)

    1. tue yang menjadi masalah bila ade orang yang mmg xleh nk terima teguran n merasakan mereka la yang betul πŸ™‚

      matang tetapi xmatang sebenarnye

    1. Yup group.. salah satu group blogger yang aktif n berjaya buat beberapa gath besar n komuniti sendiri…

      Si amal tue la pengasas die

    1. Teguran ape..?? Ape yg bro tegur kat sane.. bro dh copy paste dekat blog ini πŸ™‚

Leave a Reply

Top