You are here
Home > Bersama BroFramestone > Bro Framestone?? Dia Memang Terlampau

17,425,038 total views, 6,859 views today

Bro Framestone?? Dia Memang Terlampau

Bro Framestone??

Dia Memang Terlampau. Betul ke melampau, disini bro sertakan beberapa point yang di panjangkan oleh sesetengah blogger.

Bro Framestone..!!!

Kenal tak dengan nama diatas?

Tipulah kan kalau tak kenal =p Aku dengar-dengar ramai add dia,tapi dia tak approve?

Owh god??!! sombong kan??

hahaha kiter takyah kawan dia la,x mau kawan dia eh?kiter buat je page “merajuk dengan bro framestone” oke tak??

Elis Wanie – Blogger Wink3x

Dan di sini bro dapati, terdapat beberapa blogger menyokong pendapat si Elis Wanie.

Bro framestone??

Dia mmg melampau..saya x suka.. saya x suka..

Saya tak suka..kalu ada orang tak suka dia..

tp bro mmg melampau sebab dia pernah bg backlink pd sy..ciss!!hahaha

Budak Kampung

Dan di sokong juga oleh blogger lain

Tak suke bro sebab dia asyik pekena saya je. lepas tue asyik backlink aje. dia juga yang add fb

Alia Rosli

Bicara Bro : Siapa lagi yang tak suka dengan bro? Sila datang dengan entry anda dengan tajuk anda sendiri + bubuh link ke entry ini.

Entry terbaik, bro bagi ruangan pengiklanan percuma + Bro buat entry balas untuk entry mereka.

Senarai mereka yang kureng dengan bro :-

  1. hishyamuddin – memang terlampau kan? tapi kes ni aku yang terlampau,
  2. Alia Rosli – dia cakap aku tak cukup umur, sampai hati
  3. Simanis – tengok Bro macam kurang 145% kehenseman nye…
  4. Bro Azqar – bukti-bukti jelas Bro ini memang terlampau
  5. ..
  6. ..
  7. ..
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

63 thoughts on “Bro Framestone?? Dia Memang Terlampau

    1. dah nama pun cik pulau.. so bro terpaksa pulaukan die..

      baru la bro ingat je pasal die

    2. jatuh bawah meja ke… selamat bukan bawah katil huhuh

      kalau jatuh dalam sungai.. hanyut sampai ke pulau la

    1. he…23x wah… wah huhuhu ok mmg xramai yang kenal die…

      so die cakap.. die nk berkenalan.. ada sudi x

    2. nak berkenalan?

      Dia kerja apa? Doktor? Majistret?
      Apa ahli muzik? <– tiru ayat dlm filem Ibu Mertuaku. Ekeke~

    1. tang mane yg sombong tue ek…??

      eh mane ade la.. bro suka buli cik panadol je.. dah la tomey orangnye he..23x

    2. urm tang mane xsure tp bile bro serius tu nmpak sombong n takot nk tegor hehe

      haiii…apelah nasib badan…selalu betol org buli…xcian ke kt sy?

    3. oh ye ke.. bro kenkadang kena serius gak.. xleh main2.. lagi2 bila umur dah meningkat naik nie.. karang orang cakap..

      umur je tua.. perangai cam bebudak.. if comey xpe la.. nie dah macam bapak budak

      meh bro ssiankan kat kamu ek.. nk susu x

    1. He…23x apa ygvterlintas itu yg dikongsikan huhu erm thank nine9

      Dah berapa tahun ek kite kenal kan πŸ™‚

  1. Wahhh
    entri paans ni
    hehehe maybe orang ayng belum jumpa bro lain anggapannya
    bagi saya,bro ok,tak sombong mana pun
    seronok dapat kenal dengan bro ni

    1. he…23x ramai yang belum jumpa bro…

      bro pun manusia biasa je.. cam mne nk jumpe dengan semua orang kan

    1. bila nk jumpe..?? insya’lah nnti kita kan ketemu juga πŸ™‚

      ops kalau terlampau..

      biar la dengan perempuan.. pe2 jadi leh kahwin.. dengan lelaki, nabi xngaku umat

    1. ini kerna aku lelaki…

      kalau layan lelaki lebih2, dikatakan gay

      kalau layan perempuan lebih2.. kot2 leh bukak cawangan πŸ™‚

    1. insya’lah nnt ade masa bro akan ke BP juga πŸ™‚

      blog menarik, pasti bro akan dtg bace

    2. sekarang di tg malim…

      boleh sent x banner seperti mana yang bro kehendaki… saiz 125×125 seelok2nya hari ini…

      ke kza1105(a)gmail.com ganti (a) dengan @

Leave a Reply

Top