You are here
Home > Tazkirah bersama BroFramestone > [Tazkirah] Cahaya Mata Bukan Setakat Pengikat Kasih Sayang

17,449,885 total views, 2,354 views today

[Tazkirah] Cahaya Mata Bukan Setakat Pengikat Kasih Sayang

Cahaya mata bukan setakat pengikat kasih sayang.

Ianya merupakan kekuatan & tanggungjawab yang diberikan olehNya untuk dipikul oleh kedua-dua ibubapanya

Dan mereka di lahirkan dengan penuh kesucian [walaupun di luar nikah atau tanpa dirancang] untuk dihiasi keperibadianya dan juga amalannya supaya mereka tidak pergi nanti dalam keadaan yang sungguh hina.

Itulah tanggungjawab & amanat yang diberikan olehNya kepada hamba-hambaNya

Tahniah buat rakan blogger bro iaitu Faizal Omar pemilik blog From The News di atas kelahiran cahaya mata pertama dalam keluarganya.

Baby boy seberat 2.6kg pada jam 5.43am. Secara normal katanya.

Gugur segala dosa ibunya -amin-

Gambar ini semasa menghadiri majlis perkahwinan sahabat bro di Ipoh, xsangka bertemu kita. Itu pun sebab adik mu bagitau yang mu ada datang.

Kalau tidak, mesti tidak berjumpa kita

Dan paling tak di sangkai, kita satu sekolah rupanya dulu, SMK Anderson, Ipoh [kecik je dunia nie kan]

Bicara Bro : Tahniah buat baby boy mu, moga besar nanti menjadi blogger seperti ayahnya & uncle framestonenya [ok x wish aku nie]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

11 thoughts on “[Tazkirah] Cahaya Mata Bukan Setakat Pengikat Kasih Sayang

    1. w’salam

      tahniah juga pada uncle die sebab promote dia dalam blog nie

      tapi nama dia belum di ketahui lagi

Leave a Reply

Top