You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Oh Our God : Bro Menang Contest Lagi

17,417,196 total views, 5,591 views today

Oh Our God : Bro Menang Contest Lagi

Bro menang contest yang dianjurkan oleh adik kesayangan bro..

Siapa lagi kalau bukan LollyLuvFareda.

[Ops, tolong jangan gosipkan ek, 3 tahun bro kenal kenal memang bro dah anggap dia adik bro].

Teringat lawak Zizan & Johan untuk shout awards.

So, no more Oh My God… [maaf bro xpernah pun cakap OMG sebelum nie, bro besa mengucapkan astaghfirullah – lebih biasa macam tue]

Baru 2 minggu lepas bro memang contest dari Fotokem [hadiah tajaan dari Canon], Minggu ini bro memang pulak contest dari blogger.

Ini terasa cam nak buat contest pulak.

Terdapat 44 peserta yang mantap-mantap join contest yang dianjurkan. Ikutkan hati memang bro xminat nak join. Tetapi Lolly nak abang dia support apa yang dia buat [siapa lagi yang nak sokong kalau bukan ahli keluarga sendiri kan].

Anda boleh usha senarai penuh pemenangnya di pautan ini.

Bicara Bro : Bila nak buka buku tabung haji untuk adik bro nie.

Dan bro baru terima invitation dari Nuffnang untuk Menghadiri Nokia Ovi Workshop. [Thank Nuffnang]

Malam ini akan menonton wayang bersama dengan dengan blogger [hope semua yang pergi under invitation nama bro dapat hadirkan diri].

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

54 thoughts on “Oh Our God : Bro Menang Contest Lagi

    1. nk share ek… bro ada kata ke..??

      bro maybe xamik kot hadiah tue… bro nk lolly buat akaun tabung haji…

      kot2 leh g haji sesama nanti πŸ™‚

    1. jangan la jeles anwar…

      hari nie kuar lagi result contest.. nanti if bro memang… bertambah lagi koleksi kemenangan bro…

    1. thank kembatolo….

      entah la… maybe rezeki kot… satu persatu bro memang lately…

      eh boleh je.. cam mne nk bagi pinjam ek???

    1. eh… bro cadang nak bagi lolly balik suruh die buat buku tabung haji he..23x

      lam xnmpk cik epal datng blog bro.. rindu sangat nie..

      bro ada wat contest.. if ada masa join la ek

    1. xpe serol.. anayway thank ek..

      nie bro nak habaq nie.. bro ada buat contest.. if ada masa meh la join ek

    1. thank kie-yu πŸ™‚

      ada byk lagi yang mendatang nie, nnt bro kongsikan…

      & petang nie bro akan buat contest… stay tune ek

    1. tue la pasal.. murah sesangat…

      hope akan ada lagi event yg menarik untuk bro sertai.. kot2 ade menang hadiah kan

    1. thank Donny…

      ala menang RM100 je πŸ™‚

      bro ada buat contest… hadiah free domain… moh la join

    1. bro kena pujuk…. πŸ™

      Tak buat karang, merajuk pulak adik angkat bro sorang nie kan..

      tue la pasal… lagipun mmg ikhlas pun.. bro mintak rm100 [hadiah tue] di masukan dalam akaun tabung haji dia

Leave a Reply

Top