You are here
Home > Iklan > Bro Ada Menjual Detox Foot Patch

17,410,315 total views, 1,844 views today

Bro Ada Menjual Detox Foot Patch

Bro Ada Menjual Detox Foot Patch

Fungsi DETOX FOOT PATCH
– Badan menjadi lebih segar dan bertenaga
– Mengurangkan alergik
– Meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
– Mengurangkan kadar tekanan darah tinggi
– Mengurangkan sakit sendi
– Meningkatkan sistem imunisasi badan
– Melancarkan perjalanan darah
– Mendapatkan tidur yang lena
– Boleh mengurangkan berat badan
– Mengurangkan bau kaki

Cara guna DETOX FOOT PATCH
1) Buka pelekat.
2) Lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat.
3) Pastikan bahagian yang berherba mengadap telapak kaki anda.
4) Anda perlu memakai koyok ini 5 hingga 8 jam.

Harga dari bro hanya RM20 RM15

Dengan RM 15 anda mampu mengeluarkan toksid dari dalam badan anda semasa tengah tidur.

Beli lebih untuk free delivery [dalam Malaysia].

Berminat hubungi bro, atau drop komen anda di bawah. Pastikan email anda boleh di hubungi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

35 thoughts on “Bro Ada Menjual Detox Foot Patch

    1. memang best pun… bro pun pakai juga…

      if nk kesan yang terbaik, pakai setiap hari sehingga toksik dalam badan habis di keluarkan

  1. seriusly besh sgt pakai foot detox ni…naik tangga pun dh xde sakit2 lutut lagi ahaha…ntah bro ni, rm15 tuk berapa pasang? ada org jual sekeping rm0.35 je, tapi kena la beli seribu wakakaka…just joking ^^

    1. rm15 untuk 5 pasang..

      mmg leh buat duit dengan benda nie.. if banyak order.. sesuai la amik banyak…

      cam baru2 nie ade cikgu tue jual sepakej RM13 je.. coz die amik 1000… bygkan berapa banyak die untung kat situ aje…

  2. en suami sy ada beli detox patch nie dari member ofis dia…tp sy x boleh nak guna…coz preggy…huhu…yg lucunya my princess cakap gini kat baba diorg…”baba pakai pampers kat kaki…?” hahaha

    1. oh preggy ek.. dah berapa bulan ek

      tahniah..!!!

      he..23x lawak je kan huhuhu.. bro berniaga benda nie.. masih mencari pembeli

    1. he..23x bro ade lepak dengan die minggu lepas… sembang pasal benda nie juga dengan die…

      sebab tue tgu kontest die habis.. baru bro bukak jualan he..23x

      rm15 untuk 10 keping huhu… penghantaran percuma if amik lebih…

    1. w’salam…

      if nak beli.. just inform bro.. nanti bro akan emailkan detailnya ke email kamu…

      selalunya orang amik 2-3 pack.. bergantung pada tahap kesihatan

      bro 5 pasang pun xhabis toskik keluar dari badan…

      pakai setiap malam sebelum tidur sehingga kotoran pada pack makin berkurangan kehitamannya

      lasgi banyak toksik dalam badan lagi pekat hitamnya pada pack pada keesokan harinya.

      roger bro awal, takut delivery terlambat sampai 🙂

Leave a Reply

Top