You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Suspek Yang Disyaki Berada Di Kawasan Morib

17,654,379 total views, 1,459 views today

Suspek Yang Disyaki Berada Di Kawasan Morib

Antara suspek yang di syaki berda di kawasan Morib ketika kejadian.

Gambar di atas di ambil semasa mereka berada di kemuncak Genting Highland untuk membincangkan perancangan yang akan mereka lakukan di tempat kejadian.

Anda boleh jejaki mereka di laman twitter berdasarkan maklumat ini @pge46 @eenrockstar @incfez @ayongqiela @sickchild72 @zerohanz

Dan maklumat yang baru kami terima @ariffshah merupakan individu yang mendalangi di sebalik perancangan ini.

Beliau merupakan orang kenamaan yang pernah menghiasi 3 muka surat penuh surat khabar baru-baru mempunyai hubungan istimewa dgn beberapa pihak berkepentingan.

Gambar di tangkap di kawasan Kajang Walk pada malam kejadian [eh muka @broframestone serta beberapa orang popular ada di sini, anda boleh kenal pasti identity-identity mereka].

Ianya di ambil sebelum mereka pergi meninjau kawasan terbabit.

Perjumpaan blogger dijadikan sebagai samaran kegiatan mereka.

“We know what korang did last Ramadhan,” kata @neyrashazeyra

p/s- mereka nie la antara blogger2 yang suka melepak di Pantoi Morib secara beramai-ramai. Sorry la, next time bro join korang lepak reramai ek.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

31 thoughts on “Suspek Yang Disyaki Berada Di Kawasan Morib

    1. tok dalang mencadangkan lari ke moscow…

      mu cakap je la. mu sedih tglkan dorg kat sini… so nk usung dorg sume g sane kan

    1. suspek yang direspek….

      xperlu inform… dorg nie pun entah ke mane entah.. sorg beraya kat sarawak dgn tunang…

      sorang lagi tengah prepare nk balik moscow..

      ade yg tgh kira duit kat luar negara nun..

      ada yang dok beraya kat rumah xde geng he…23x

  1. hahaha cilakakkk ade yg kene sepak dengan aku ni kanggggggggggggggggggggggggggggg.

    “Beliau merupakan orang kenamaan yang pernah menghiasi 3 muka surat penuh surat” kah kah kah lawak okkk.

    hahhahaha.

    1. tue baru betul2 dalang kan….

      atenye g morib bawak kerepek bawang… katenye kat Moscow xjumpe kerepek tue..

      sepek pakai kaki ke tangan kiri he..23x

    1. suspek yang perlu ada tiap kali blogger berkumpul…

      time dorg lepak morib, bro xdpt nk join coz kne g umah akak ipar

    1. mereka mmg berada di morib beramai2 pada masa kejadian…

      cerita sebenar… bukan tipu & bukan rekaan…

    2. lepas nie bile nk ke morib lagi ek… xpun g g picnic ke… bosan la.. g lepak2 je.. dapat layan sungai ke laut ke pulau ke best jugak

    3. xpe la…

      abaikan aje…

      maybe datang dari search engine kot…. frust tension cari info tengok bnyk blog copy paste je…

      dtg blog bro tgk cam ade info.. tp info yg di cari tiada kaitan pulak

      meroyan la jadinye…

      pe2 pun thank coz sudi jejak blog ini kan ariff

    1. eyra lambat sangat huhuhu

      pe2 thank coz ingatkn bro pasal aktiviti dorg nie.. selamat nama bro tidak di babitkan sama

    1. baju hitam orang yang berdiri ramai2…..??

      yg mane ek huhuhuhu

      tapi kejadian ini betul2 terjadi & mereka mmg berada di morib semasa kejadian

    1. thank juga kerna sudi membace artikel ini…

      kalau ikutkan memeng mereka semua berada berdekatan dengan tempat kejaidan.. n bro hampir nk ikut dorang.. tetapi terpaksa cancelkan

    1. boleh je nak adekan ko he…23x

      memang suspek tul la dorang nie kan.. selamat aku pun xikut dorang time tue

Leave a Reply

Top