You are here
Home > Uncategorized > [post Moterm] Mini Gathering At Sungai Gabai

17,440,843 total views, 54 views today

[post Moterm] Mini Gathering At Sungai Gabai

Ini kesenambungan dari entry bro di tangkap basah.

Rupanya bukan bro sahaja di tangkap basah. Mereka juga di tangkap basah.

Walaupun bukan ditangkap oleh jabatan pencegah maksiat tetapi dengan DSLR Syahirul.

Kenangan tetap ada di hati & di bawa ke Moscow oleh Ariff Shah. Begitu juga dengan Niza yang akan kembali ke Sarawak.

Sebelum kebasahan….

Sesudah kebasahan…

Gaya bebas Niza yang mampu menackle kasar laki orang sampai sempat dijeling tajam oleh pemilik lelaki tersebut.

Kasar sangat tue Niza.

Sekali cukup la, nie sampai 2x tue… Memang betul nak tackle abg tue ek.

Niza yg kesejukan,

Eh gaya cam ketakutan pun ade juga.

Tue la, bro dh cakap jgn kaco laki orang, kamu tetap gak nk kaco huhuhu

Sesi gambar beramai-ramai time kebasahan tanpa paeh & aweknya. [kes gilir-gilir jaga barang].

Dan di sini dapat gak dikumpulkan 3 orang admin group Blogger’s Malaysia iaitu:-

  1. Ariff Shah
  2. Syahirul
  3. Bro Framestone (bro sendiri la kan).

Moh la join group kami.

Dan ini pula adalah pemandangan terindah yang dapat dirakamkan.

Ada sesiapa yang mengenali pemilik seluar biru corak petak-petak kecik nie x..?? if kenal, cakap padanya bro nak berkenalan.

Gambar beramai semasa pulang.

Thank pada brader yang sudi mengambil pic kami beramai-ramai. Tanpa dia tidak cukup la sorang dalam pic ini.

Ops,

Ramai yang memperkatakan mengenai kain pelekat bro terutama dari kak ina KL & VIC.

Bro memang suka berkain pelekat. Pengaliran udara yang lancar gitew.

Pautan ke blog mereka yang join sama dalam gathering ini.

  1. Ariff Shah
  2. Syahirul
  3. AyongQiela
  4. Fazreen
  5. Azrul Hisham
  6. Niza
  7. Paeh
  8. Khaizarien

Next event,

Majlis berbuka puasa, tengah dalam proses membentuk organisasi. tempat belum ditentukan. Kalau boleh berdekatan dengan masjid & boleh solat tarawih beramai-ramai.

Bowling..?? pending……………………

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

33 thoughts on “[post Moterm] Mini Gathering At Sungai Gabai

    1. ops mimpi basah biar la terase betul2 huhuhu…. lagi2 la klu mimpi di alam yang nyatakn kan he..23x

      he..23x bro mmg suka berkain pelekat terutama kalau lepas mandi sungai huhuhu

      dah cam trademark la pulak

    1. he…23x besa2 je.. bile nk join mandi reramai nie ek huhuhu

      yg tinggi tue paeh… macam gergasi ek… ade orang lain cakap cam tiang… die die sorang je berdiri n yang lain duduk

  1. Ha’ah la… masa vic komen dalam blog azrul pasal kain pelikat ni, vic langsung tak perasan tu bro framestone….

    Kalau tau tu bro… lagi ligat acah… hahahhaha

    1. he..23x so now dah tahu kan… so leh la ligat kan he…23x

      xpe xpe huhuhu

      vic ade mase jom lepak sama.. bro now dok kelana jaya kerje sini…

      kot2 leh terjumpa kan

    1. + aktiviti mencuci mata he…23x

      balik je dari sini otak laju je memproses idea2 bernas untuk kerjaya n bisnes plan he…23x

      ade mase jom kita beriadah bersama keluarga nk

    1. xtau la…. coz xdgr ape2 cite pun pasal bowling

      senyap terus je.. klu xleh aje bro join huhuhu n promote kat blog bro

    1. ops…

      memang dah lain macam dah nie he…23x

      atenye mandi sungai.. klu xbasah tue confirm la xmandi or dah kering air kat badan nun

    1. jgn la jeles… moh la join if turun semenanjung.. lepak je sini seminggu tahu la bro nk wat ape kat kamu

    1. bro link back pada entry yang berkaitan je la qiela… nie dok tgu qiela update blog pasal nie la…

      bile mahu buat or mmg xbuat

Leave a Reply

Top