You are here
Home > Maskara Shorties > Bila Mohd Khairuddin memreply message emaknya yang tersebar di Nuffnang

17,451,436 total views, 3,905 views today

Bila Mohd Khairuddin memreply message emaknya yang tersebar di Nuffnang

Bila Mohd Khairuddin memreply message emaknya yang tersebar di Nuffnang.

Pasti korang tertanya-tanya siapa Mohd Khiruddin yang sejak 2 menjak nie, dok diperkatakan oleh emaknya yang meletop gitew di nuffnang yang dipasang pada setiap blog.

Peh popular gitew.

Ini adalah reply dari message yang di sampaikan oleh Khairuddin moga tidak di anggap si tanggang moden. [mak die pun dah cukup moden dah].

Balasan si anaknya,

Menarik tul video xseberapa nak halal jadah dari Maskara Shorties. Kredit to Tok Rimau.

Maaf malam td bro balik awal.. Memang dah xtahan sesangat dah mata ini. Nanti bro review short movie malam tadi ek

p/s- ada sesiapa nampak sesuatu yang xpatut nampak dalam video tue….!!!

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

23 thoughts on “Bila Mohd Khairuddin memreply message emaknya yang tersebar di Nuffnang

    1. he..23x nie saje je wat video cam nie…

      xde kene mengenapun… ala cam afdlin shauki reply pada lagu veeazi

  1. Ini ke Khairuddin yang dicari-cari tu?
    Ada keraguan sih.

    Sesuatu yang tak patut? C**i ada dalam video tu, tergantung. Kat belakang Udin.

    Salam singgah!

    p/s : bro, check ur inbox. =)

    1. oh bukan… bukan yang ini.. nie saje je nk melwak dengan hasil duniawi

      he..23x dorg nie suka wat cite propaganda je.. dorg mmg ade team nk wat video2 cam nie…

      C**i sape la yang jadi mangsa tue ek….

    1. he..23x bro tahu pasal nie…

      ops kantoi sudah… entah bra sape la dorg amik.. bra mak udin kot..

      tp leh agak sape yg punya….

      semalam bro join event dorg… rase cam muke budak dalam vid tue he..23x

      pandai dorg manipulate bende2 cam nie

    1. boleh saja.. link back juga ke tok rimau….

      lin if ade kreativiti try la wat cam tue he…23x

Leave a Reply

Top