You are here
Home > Uncategorized > German Kalah, Masa Untuk Makan Sotong Goreng Tepung

17,422,107 total views, 3,928 views today

German Kalah, Masa Untuk Makan Sotong Goreng Tepung

German kecundang juga awal pagi tadi ke tangan Spain 1-0…

Berita baik buat mereka yang kelaparan diluar sana mahupun di sini situ sinun.

Kebolehan seekor sotong yang berjaya meneka pasukan bola sepak yang akan menjuarai setiap perlawanan di FIFA World Cup 2010 telah gagal meneka.

Dan dengan ini,

Tak salah rasanya jika kita makan sotong goreng tepung terutama time kelaparan nie.

Bukan nak salahkan sotong [dia pun makhluk tuhan paling seksi sensasi time FIFA World Cup 2010] tapi sotong nie berjaya membuat bro mengidam

Nak cerita banyak pun tarak guna punya. Layan video nie ek.

Pasukan mana yang mampu menjuarai FIFA World Cup 2010?

Pendapat bro la kan,

Kalau nak makan tue,

Ingat-ingat bro mahupun member sebelah. Jangan tahu makan je, tapi xreti nak bayar huhuhu

Credit gambar n cerita :- PenyuBiru.com

Entry ini adalah kesinabungan entry bro sebelum ini. Klik link ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “German Kalah, Masa Untuk Makan Sotong Goreng Tepung

    1. xpelik pun…. kebarangkalian tetap ada 1/2 he..23x

      just 2x shoot untuk jawapan yang berbeza dah cukup dah he…23x

    1. nie vid lama… yang terbaru sy xbuh la mak su…

      esok blogger gathering mak su join sama x

  1. video terbaru si Paul tu pilih spain masa germany lawan spain…jom kita ke oberhausen, dengar kata deme tu nak buat jamuan sotong pelbagai masakan secara percuma kata sana hahaha 😀

    1. sotong percuma…. bagus tue…

      tp nk g sane yg berbayar hhuhuhu

      he…23x xde la video terbaru huhuhu

Leave a Reply

Top