You are here
Home > Uncategorized > Perbincangan > Perlu Ke Ada Seluar Dalam Bisexual

17,414,644 total views, 3,039 views today

Perlu Ke Ada Seluar Dalam Bisexual

Perlu ke,

Ada seluar dalam [panties] yang bisexual [meant=2-2 jantina boleh pakai]

So xperlu ada kes kehilangan panties yang terlampau dan akhirnya menjadi hobi pelik makhluk ini.

[If link broken, korang search la kat kosmo.com.my ek]

Tertarik dengan statement nie pada online paper

“Semasa ditangkap, suspek kelihatan seperti lelaki normal tetapi dia memakai seluar dalam wanita”

Dalam serbuan pukul 2.45 pagi itu, polis menemui sebuah almari milik lelaki itu yang dipenuhi kira-kira 400 helai seluar dalam wanita serta beberapa helai coli.

Korang rase if seluar dalam [panties] di bisexualkan, ada x kes hobi2 pelik nie berlaku.

Dapatkah ianya mengurangkan kes kehilangan seluar dalam yang setiasa berlaku.

[bro dok asrama dulu selalu hilang selur dalam, entah sapa la yang curi nak wat koleksi.. pantang sidai kat ampaian je hilang]

p/s- Ade sape2 yang sudi nk sedekah seluar dalam aka coli kat bro x?? nak wat koleksi gak kot2 masuk genius book of records.

banyak pulak iklan kamera leh rendam dalam air kat blog bro


Banyak betul koleksi dia, boleh bukak kedai gitew

Korang rasa berapakah jumlah hasil rampasan pihak polis kali ini he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Perlu Ke Ada Seluar Dalam Bisexual

    1. cam teringin je…

      sudi ke nk menolong bro laksanakan hobi baru bro nie huhhu….

      he..23x klu leh bg yang dah pakai.. he..23x jgn yg dalam gambar diatas.. cam curi yang ade kat pasaraya je he..23x

      klu jual tue entah berapa la total keuntungan nye ek

    1. he…23x if hobi same je dengan orang lain cam xbest la pulak huhuhu

      nk jugak ade kaunikan n kelainan huhuhu

    1. rasanya die wat bisnes online jual panties… model xde so die pakai sendiri n tangkap aksi sendiri he..23x

      boleh terima x ape yg bro cakap nie huhuhu

      xtau la panties dah pakai ke or yang ade kat pasaraya @ pasar malam die amik

    1. lagi xde kerje if kumpul coli lelaki he..23x

      entah la… bro pun xleh nk bayangkan cam mne huhuhu

    2. ade je yang pakai… sape cakap xde

      siap pakai buh kertas la tisu la.. oren epal la… sume ade

      belum kira yang inject or makan pil he..23x

      tau2 je kat lorong leh cakap cam nie “50 bangg…”

    1. he..23x riso jugak klu cam tue

      xpasai2 rantai n mangga untuk bnde2 in nie hilang org kumpul as accessories tambahan bnde2 in nie

    2. he..23x tau pun berat…

      belum kira lagi org yang nak pakainye…

      klu dulu elok je bnde tue.. la nie pulak, pakai cam xpakai dah pun huhuhuhu….

      klau boleh xnak pakai he..23x

Leave a Reply

Top