You are here
Home > Uncategorized > Pepek Semerbak

17,453,510 total views, 5,979 views today

Pepek Semerbak


Picture credit to SueAnne Joe

Jangan fikir bukan2 ek…
Sekadar nak release tension sambil menghitung minit sebelum balik he…23x

***************************************

Tinggal lagi 24 Jam b4 contest di blog bro tamat… Bagi mereka yang belum mengundi. Sila jalankan kewajipan anda…

Untuk mengundi sila ke BFundi Blogger 2009.

p/s- perlu x bro bagi hadiah pada mereka yang berjaya mengundi dengan tepat… Coz ramai je yang mempunyai undian yang sama (pakat2 ke nie)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

23 thoughts on “Pepek Semerbak

  1. nak choki2 44x~~

    knp 44x sbb org ckp bile sbut 44 kali,makbul hajat tu~isk

    nak choki2 yg cokelat je tau
    xnak yg campur vanila tu *bro dlm hati:nak aku ketuk2 je bdk ni, dhla nk saguhati, demand lak tu*

    hahahaha~~~

    he…23x peh demand sungguh budak nie ek… babap tang punggung karang huhuh…. tgk la pada kemurahan hati bro ek

  2. astaghfirullah…… tu lar kata… orang seberang… bahasa dia pun menyeberang sebarangan… tapi tular… yg kat kita lucah tapi kat dia ada makna….. mengucap panjang… seb baik tak fikir sebarangan…. huiii… sabor je lar…

    he..23x just di edit je kak.. patutnya BeBek = itik… tapi dorg edit jd la bunyi cam tue

Leave a Reply

Top