December 5, 2023

Pembukaan Coolblog Pavilion KL, Raikan Ulang Tahun Ke-18

Coolblog Flagship Store in Pavilion KL

Pembukaan kedai utama Coolblog Pavilion KL sempena meraikan ulang tahunnya yang ke-18, menandakan satu peristiwa penting dalam perjalanan pengembangan syarikat dan inovasi produk tanpa henti.

Tunku Ali Redhauddin, Pengerusi Coolblog Malaysia menegaskan bahawa komitmen Coolblog melangkaui hidangan pencuci mulut berkualiti luar biasa; ia merangkumi pemupukan semangat keusahawanan melalui francais.

Kisah kejayaan beratus-ratus kedai francais di seluruh negara menggariskan dedikasi Coolblog untuk menyediakan pemilik perniagaan yang bercita-cita tinggi dengan platform untuk berkembang maju dalam keluarga Coolblog.

Rangkaian luas rakan kongsi francais ini telah memainkan peranan penting kepada pertumbuhan Coolblog.

Coolblog Creme Brûlée Cheese Milk Tea

Coolblog Creme Bru?le?e Cheese Milk Tea

Sebagai sebahagian daripada pembukaan besar mereka, Coolblog melancarkan semula Creme Brûlée Cheese Milk Tea yang dinanti-nantikan, campuran teh susu yang kaya dengan sirap gula perang premium, mutiara hitam dan mousse keju karamel.

Tersedia secara eksklusif di Coolblog Pavilion KL, Creme Brûlée Cheese Milk Tea menjanjikan pengalaman rasa yang tidak dapat dilupakan bagi penggemar teh susu.

Selain itu, kedai utama ini juga menampilkan menu eksklusif yang menawarkan pilihan minuman panas dan wafel premium yang menggoda.

Dengan tawaran eksklusif ini, Coolblog menyasarkan untuk memenuhi pilihan yang lebih luas dan menyediakan pengalaman pencuci mulut yang tinggi untuk pelanggannya yang dihargai.

Mengikut perancangan, Coolblog akan membuka 20 lagi kedai baharu menjelang akhir 2023.

Walaupun kos sara hidup yang semakin meningkat, Coolblog tetap teguh dalam komitmennya untuk menyampaikan pencuci mulut mampu milik dengan kualiti terbaik dari hanya RM 4.90.

Bagi penggemar pencuci mulut ini, anda dijemput singah ke kedai utama Coolblog di Pavilion KL yang dibuka setiap hari dari jam 10.00 pagi hingga 10.00 malam, terletak di Lot C5.06 (Berdekatan DADI Cinema).

Coolblog Pavilion KL Buy 1 Free 1

Coolblog juga menawarkan promosi pembukaan ‘Beli 1 Percuma 1’ masa terhad untuk pelanggan; promosi ini akan bermula dari 2 Oktober 2023, 1.00 PM dan seterusnya sehingga 4 Oktober 2023. Tawaran hanya SAH di Coolblog Pavilion KL SAHAJA.

Untuk maklumat lanjut tentang kemas kini atau promosi terkininya, sila layari laman web rasmi Coolblog di www.coolblog.com.my

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *