April 13, 2024

Buffet Ramadan di Mearcato dan Pearls Cuisine, Boleh Menang Cabut Bertuah Bernilai RM20,000

Bufet Ramadan Lobster

Rare bukan bila dapat berbuka puasa dengan Lobster!

Untuk Ramadan nanti, Bro nak perkenalkan lokasi berbuka puasa dengan citarasa luar kebiasaan dengan hidangan Itali bersama makanan laut dan juga Dim Sum.

Anda boleh nikmatinya di Dua restoran Hotel Pullman Kuala Lumpur Bangsar iaitu Mearcato dan Pearls Cuisine yang bakal menawarkan hidangan bufet istimewa untuk berbuka puasa sepanjang Ramadan.

Chef Benny dan Chef Chong

Buffet istimewa di kedua-dua restoran tersebut dibawakan oleh Kumpulan Messa yang diketuai oleh Datuk Sri Zakaria Abd. Rahman menjanjikan sajian dengan pilihan yang terbaik dan unik di Lembah Klang.

Dua orang chef yang berpengalaman, iaitu Chef Benny dan Chef Chong telah diberikan tanggungjawab di dalam pemilihan menu masakan Cina di Pearls Cuisine dan juga masakan Itali di Mearcato dengan menghimpunkan lebih 100 jenis hidangan yang lazat untuk berbuka puasa Ramadan ini.

Bufet Ramadan Mearcato @ Hotel Pullman Kuala Lumpur Bangsar

BBQ BUFFET FOR BERBUKA @ MEARCATO PULLMAN BANGSAR

Sekiranya buat tempah di antara 21 Februari hingga 22 Mac 2023 boleh menikmati harga promosi RM128 bersih seorang. Manakala dengan beli 10pax akan dapat PERCUMA untuk 3pax lagi bagi harga biasa seorang dewasa.

Sangat menjimatkan kerana kalau harga biasa pula RM148nett untuk seorang dewasa, RM128nett untuk warga emas dan juga RM74nett untuk kanak-kanak 6 hingga 12 tahun.

Bufet Ramadan Pearls Cuisine @ Hotel Pullman Kuala Lumpur Bangsar

OCEAN TREASURES SEAFOOD & DIM SUM BUFFET @ PEARLS CUISINES PULLMAN BANGSAR

Bufet Ramadan Pearls Cuisine

Di sini juga menjaga kualiti dan juga ia dari sumber bahan yang Halal (strictly no pork, no lard) boleh nikmati tanpa rasa was-was.

Promosi bufet pertama kali ini menyediakan promo beli 10pax, PERCUMA 3pax. Kalau beli promosi Early Bird harga lagi murah iaitu RM148nett seorang.

****

Kedua-dua restoran ini mampu menampung hingga 500 pelanggan pada satu masa menawarkan cabutan bertuah berupa motosikal sebagai hadiah utama dengan nilai hadiah keseluruhan berjumlah RM20,000 termasuk peranti dari Huawei dan voucher.

Lebih menarik lagi, harga yang ditawarkan antara yang terendah berbanding Hotel bertaraf 5 bintang yang lain, dan setiap pelangan akan menerima 1x baked Lobster (Pearls Cruisine) atau Grill River Prawn (Mearcato).

Memang Rare bukan?

Harga Buffet Ramadan Hotel Pullman Kuala Lumpur Bangsar

Tempah sekarang untuk dapatkan harga early-bird. Lebih penjimatan dengan pembelian untuk 10pax, anda akan akan mendapat extra 3pax secara percuma.

Tempahan boleh dibuat melalui :-

  • Pearls Cuisine, Pullman Bangsar KL ~ 010 2299 927
  • Mearcato, Pullman Bangsar KL ~ 016 7199 927

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *