Marrybrown kembali dengan memperkenalkan menu terbaru dengan gabungan Telur Masin – Salted Egg Meal.
Salted Egg Meal hadir dengan dua pilihan : Hotouch Burger dan MB Crispy Chicken yang rangup dengan limpahan dengan sos Telur Masin yang padu!
Bagi set kombo Salted Egg Burger, ia dihidangkan dengan kentang jejari manakala Salted Egg Ayam pula dihidangkan dengan kentang lenyek dan salad.
Kedua-dua pilihan ini diperkayakan dengan sos Telur Masin Marrybrown dengan gabungan rempah ratus yang istimewa bersama daun kari yang beraroma, sesuai dengan cita rasa tempatan.
Boleh didapati pada harga bermula dari RM15.00, kedua-dua hidangan kombo dihidangkan dengan minuman Heaven and Earth Ice Lemon Tea yang cukup menyegarkan.
Bak kata orang, Marrybrown Salted Egg Meal memang padu dan ada yang katanya memang best!
Korang dah cuba ke? Jika belum, jom dapatkan Salted Egg Burger atau Salted Egg Ayam disaluti dengan sos telur masin yang egg-stra padu dan kaw!
Untuk maklumat lanjut mengenai Marrybrown dan promosi dan perkhidmatan penghantaran makanan korang boleh layari : http://mbdelivery.com.my/
***************
Jemput Follow Bro Framestone di Facebook ! Instagram ! Twitter
pehhhhhhh– kena mengemas rak buku cari voucher MB haritu.. esok nak repeat.. hee~ harini blogwalking asyik tertelan airliur je.. seksa..
SELAMAT HARI RAYA!!! Best entry ini :) done follow, follow me back.. thanks
http://acuyuhan.blogspot.com/
Yaaa kita dah rasa, kita sukaa…siap dapat extra sos lagi hehehehe…
Bagi yang suka salted egg, memang kena laa dek tekak, yang tak suka tu sebab mereka bukan peminatnya hehehehe