October 20, 2020

Sepetang Bersama Keluarga di Taman Tasik Proton City, Tg Malim

Keluarga Blogger Bro Framestone Anak Mohammad Nor Ismail
Alhamdulillah, Baru-baru ini semua adik beradik Bro pulang. Dapat juga spend masa bersama-sama.

Salah satu aktiviti yang kami lakukan adalah, bersantai di Taman Tasik Proton City, Tg Malim, Perak sambil menikmati pemandangan matahari terbenam.

Tengok gambar macam meriah la pulak,

Lepas ini, tak tahu bila dapat berkumpul macam ini lagi.

Last berkumpul sekali waktu bulan Oktober tahun lepas sewaktu konvokesyen adik Bro paling bongsu di Universiti Teknologi Petronas, Tronoh, Perak.

Dekat sini, ada banyak kenangan Bro.

Port Bro dating zaman memuda dulu. Tempat kerja pertama Bro sewaktu ianya baru-baru nak buka dan tempat Photoshoot sewaktu kahwin tempoh hari.

Bicara Bro : Tak perasan pula ada awek UPSI ke tak lepak dekat sini. Banyak nampak keluarga yang mempunyai anak kecil sahaja dan ada orang buat business belon (murah rezeki dia)

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

17 thoughts on “Sepetang Bersama Keluarga di Taman Tasik Proton City, Tg Malim

  1. Seronok bila dapat berkumpul bersama seisi keluarga macam ni… Bukannya selalu dapat peluang macam ni.. Betul tak Bro? Hargailah masa yang ada ketika bersama dengan sebaik-baiknya… ;)

  2. Salam singgah, best dapat pergi ke tempat terindah dalam hidup kita, lagi2 bersama keluarga…
    studioous.blogspot.com/2015/01/sponsor-1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt.html , Nak join pun boleh…

  3. Terimbau kenangan lama ler tue.
    Tapi seronok la dapat kumpul reramai ahli keluarga.

    Kami masing2 duk jauh utara, selatan tengah nie pun memang jarang sangat dapat berkumpul.

Leave a Reply to titan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *