October 25, 2020

Jom Menang iPad Mini 2 Dari SalamMedia.my

Salam Media - Menangi iPad Mini 2

Kepada rakan blogger yang turut hadir ke event Blogrrr – Blogger Most Wanted yang berlangsung di MIECC, Mines anda boleh menangi iPad Mini 2 Dari SalamMedia.my.

Apa yang anda perlu buat?

Datang ke booth no. 31 atau daftar secara online di www.salammedia.my/im/

Sesiapa pun boleh mendaftar, asalkan anda mempunyai blog, facebook, twitter dan instagram. Pemenang akan ditentukan dengan cabutan bertuah.

Untuk pengetahuan anda, SalamMedia merupakan salah satu company untuk pengiklanan di blog berasaskan syariah (islamic). Bagi blogger yang ingin berjinak dengan event blogger, review ataupun post berbayar (advertorial), jangan lepaskan peluang ini.

20131214-125211.jpg

Mana tahu, tak menang iPad Mini 2, boleh dapat projek berterusan dengan blog anda.

Tarikh tutup penyertaan adalah 31 December 2013. Untuk meningkatkan peluang anda untuk menang sebanyak 20 kali ganda, tulis blog post mengenai Salam Media (macam yang bro buat ini).

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

25 thoughts on “Jom Menang iPad Mini 2 Dari SalamMedia.my

  1. Ucapan beribu terima kasih kepada Bro.

    Kalau ada rezeki, menang iPad Mini Retina Display.

    Terus terang kami ingin membuat data mining, di mana data ini akan dikumpulkan untuk menyalurkan sponsored post kepada blogger. Buit duit dengan blog. Wohoo!!

    1. ipad mini 2 (retina display)

      Buat masa ni takde jual secara official. Kalau beli yg tak office takut susah claim warranty. by the way, dah join contest?

  2. Aku nak register. Tapi masalahnya bila nak isi no telefon tak ada kotak isian. Dan tidak ada butang submit/hantar. Dah berkali cuba. Macam mana ni bro.

Leave a Reply to nadia johari Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *