October 31, 2020

Ziarah Rumah Terbuka Blogger Bersama Isteri

Beraya Dengan Isteri

Hujung minggu baru berkesempatan untuk keluar berhari raya bersama isteri.

Hari ini ada 3 jemputan rumah terbuka sesambil itu singgah rumah kenalan untuk berhari raya.

Lokasi open house yang pertama di area Bandar Baru Bangi, kemudian di area Keramat dan akhir sekali di Jalan Duta. Memang sampai ke malam jadinya, jika sesambil itu singgah beraya di rumah kenalan yang berdekatan.

Bukan apa. Hari raya tempoh hari, Bro banyak habiskan masa duduk rumah je, sebab wife kerja. Tak best pula nak pergi beraya sensorang. Risau ada pula anak dara yang berkenan dengan Bro he..23x

Tahun ini last beraya berdua. Tahun depan, insya’lah bertiga pula.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

16 thoughts on “Ziarah Rumah Terbuka Blogger Bersama Isteri

  1. Tengah berdua ni boleh beraya sakan… Banyak rumah dapat dikunjungi, walaupun takder peluang nak dapat duit raya… Bila dah bertiga nanti, aktiviti beraya agak terhad… Tapi In Shaa Allah murah rezeki baby dapat duit raya…. ;)

Leave a Reply to mia liana Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *