October 28, 2020

Perasaan Orang Nak Kahwin

Orang yang sudah kahwin je, faham perasaan orang yang nak kahwin.

Eh, tak sangka pengapit waktu majlis perkahwinan Bro di sebelah Johor nak mendirikan rumah tangga tidak lama lagi.

Dengar cerita lepas raya ini kan (ke Bro salah informasi, dah la nak contact korang sekarang nie macam susah je).

“Pengapit yang mana satu yang kahwin tue Bro?”

Pengapit lelaki dan pengapit perempuan yang kahwin. Baru 2x menjadi pengapit, terus letak jawatan dan teringin nak diapit he..23x

Apa-apa pun moga dipermudahkan untuk korang berdua.

Bro dah lepas dah, yang akan datang tak tahu lepas ke tak he…23x

Apa ek perasaan Tok Kadi bila nak nikahkan orang yang nak nikah lagi ek?

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

19 thoughts on “Perasaan Orang Nak Kahwin

  1. wahhh dkna nak menikah dah ?? tak sempat nak berkenalan lebih masa majlis hahaha semoga dipermudahkan…bro kena bersanding balik lah kalau nak rasa tapi kali ni bertiga plak :p

Leave a Reply to suriaamanda Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *