July 12, 2020

Persatuan Isteri-Isteri Blogger

Mummy Blogger

Sekarang isteri Bro sudah mempunyai rakan sekelab/sepersatuan dengan blogger wanita yang sudah berkahwin (yakni – isteri orang)

Selama ini, Bro asik promote blogger yang single mingle (belum berkahwin).

Kali ini bro promote blogger wanita yang sudah berkahwin. Bukan apa, untuk meluaskan network korang. Tak kan nak kenal dengan blogger single mingle je kan.

Nampak sangat nawaitu tue dah lari.

Jom kita berkenalan dengan mereka.

  1. Nadia Faharida
  2. Iera Kan
  3. Eida
  4. Nory
  5. Mila Ahmad

Ada masa, jemput la singgah blog mereka. Komen-komen ke, follow-follow ke dan selamat berkenalan.

Peringatan : Mereka semua ini adalah isteri-isteri orang.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

27 thoughts on “Persatuan Isteri-Isteri Blogger

  1. wah tak tahu pulak Iera ada blog sendiri :)

    anyway thanks to Bro dan Iera sebab tegur masa seminar baru2 ni… makin lama berblog makin segan lah pada bro sebab blog kak sha tak seberapa..biasa2 je..hehee

  2. assalamualaikum bro…yer la semuanya dah bersuami ada yg kenal ada yg x berapa…nak terjah blog yg belum kenal ni…;)

Leave a Reply to Rosmiza Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *