July 10, 2020

Evolusi Pengguna Tandas Masa Kini

toiletEvolusi pengguna tandas masa kini.

Kenyataan dan Bro salah seorang daripadanya.

Adakah anda juga begitu. Baik mengaku, kecuali korang tak guna iPad tetapi guna benda lain yang lebih kurang sama.

Macam Bro, Setiap kali masuk toilet bertemankan iPhone ataupun Galaxy Tab. Bergantung pada apa yang ingin Bro buat waktu itu.

Ada ketikanya, Bro pernah bawa laptop semata-mata nak siapkan kerja.

Kiranya 2 in 1.

Dan Bro tak suka orang yang bawa surat khabar atau majalah (terutama komik Bro) masuk toilet kemudian biarkan benda itu bertapa dalam toilet.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

18 thoughts on “Evolusi Pengguna Tandas Masa Kini

  1. daripada tak buat apa2 kan masa bertapa dalam tandas tu…baik buat mcm ni kan bro…sbb sy pernah la bawa masuk phone tapi nak bawa laptop tu…belum lagi la bro..hee

Leave a Reply to Ezad Skytech Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *