October 18, 2021

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

28 thoughts on “WordLess Wednesday : Alamak..!!!! Makin Membulat Muka Ini

    1. Naik apa he..23x

      Rasanya lepas kahwin turun kot, sebab nak try kawal pemakanan dan kurangkan makan diluar he..23x

      Tapi kalau naik juga, itu maknanya bahagia he..23x

    1. Jangan bahan lebih-lebih nanti terkena pada body sendiri, baru tahu.

      Tengok gambar kamu pun dah nampak kebulatan kamu… Makin comel..

      Hope tak terlalu comel sangat masa nak sanding ek he..23x

    1. aah,hehe..erm, xpenah nmpak pon bro..tunang bro pon syu xpenah trserempak lg..lgpon bru balik sni smlm..mggu nie study wk..mmg x g wad lsgsung la..hee

  1. Lepas kahwin confirm ada “saham dalam perut” yang nampak seakan-akan mengandung beberapa bulan… hehehe..

    Tapi takper.. Itu tandanya bahagia.. Ada orang tolong jaga makan dan minum kita..

Leave a Reply to kechixx Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *