August 4, 2021

Status Malam Jumaat : Siapa Paling Berkuasa Diranjang

Sudah lama bro tak menulis untuk segmen “Status Malam Jumaat” di blog ini. Dan segmen ini hampir genap 3 tahun berada di blog bro.

Persoalan dari bro,

Siapakah paling berkuasa di atas ranjang? Jawapannya ada pada gambar dibawah.

Kesahihan?

Korang fikirlah sendiri. Yang tahu sahaja tahu.

Bro?

Bro akui, bro memang tak lasak bila tidur, selalunya tidur setempat je.

Kalau tak setempat pun, mungkin bertempat-tempat seperti di depan tv mahupun diatas sofa. Pernah juga tidur di tangga rumah sebab tak ada kunci nak masuk rumah.

Bicara Bro : Ini entry sesaja suka-suka.

Sebenarnya sesiapa juga boleh berkuasa (tidur lasak diatas katil) tapi ingatlah, jangan sampai ada yang kena tidur atas lantai atau yang patah riuk kena penerajang.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

23 thoughts on “Status Malam Jumaat : Siapa Paling Berkuasa Diranjang

  1. Biasa tidur sorg so guling2 satu katil ana yang punya, bila dah kena syer katil kadang2 terlupa pula sebelah ada jiran!

Leave a Reply to Jun Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *