October 29, 2020

Pengomen Terbanyak Bulan Julai Bagi Blog Bro Framestone

Akubio Med menjadi pengomen tertinggi di blog bro pada bulan ini.

Nampak je muka muda rumaja. Anak dah 3 (kalau tak salah bro – sila betulkan) dan dah meningkat remaja.

Sure ramai gadis dekat luar sana tak sangka kalau dia cakap umur dia macam tue, dah kahwin dan ada anak yang dah besar.

Kalau dia mengaku yang dia tak kahwin lagi, sure ramai yang percaya.

Lu punya aura lagi power la dari abang ensem.

Gurau-gurau aja beb. Thank sebab sudi dan rajin komen di blog ini.

Senarai pengomen tertinggi di blog broframestone.com pada bulan julai 2012 :-

  1. Akubiomed
  2. SuManje
  3. akhiyy
  4. Nurul
  5. Mia Liana
  6. Beliamuda
  7. Anuar
  8. Mus
  9. Nurmisnan
  10. Boni

Bicara Bro : Bro tengok cermin, nampak muka makin lama makin nampak tua.

Rasanya bila dah kahwin nanti, korang jangan terkejut if nampak bro makin muda he..23x

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

33 thoughts on “Pengomen Terbanyak Bulan Julai Bagi Blog Bro Framestone

Leave a Reply to beliamuda Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *