October 29, 2020

Hantu Perempuan Terselit Dalam Gambar

Cuba anda perhatikan gambar diatas.

Ada tak nampak sesuatu yang mencurigakan disebalik gambar sofa yang terletak diruang tamu. Selain pemandangan diluar tingkap yang menarik dan sofa yang empuk sesuai untuk beristirehat.

Mungkin anda tidak perasan.

Apa kata anda perhatikan betul-betul disebalik bantal pada sofa yang berwarna coklat .

Anda akan dapati terdapat imej wajah perempuan yang menakutkan disebalik bantal tersebut. Masih belum dapat dipastikan kesahihan gambar ini.

Sumber yang kurang jelas dan mungkin juga diphotoshopkan gambar ini. Siapa yang tahu.

Kredit sumber cerita : Anak Ulu Cheka.

Bicara Bro : Lama juga bro perhatikan gambar ini.

Sebelum bro menyedari kewujudan imej wanita terdapat dalam gambar tersebut. Itu pun selepas membaca artikel dengan blog anak ulu cheka.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

36 thoughts on “Hantu Perempuan Terselit Dalam Gambar

  1. Assalam..
    Tak perlu nak photoshop dah kalau nak gambar macam tu. Ada appsnya dalam camera 360. try la tangkap kat kawasan gelap, memang nampak menakutkan tapi tak perlu takut dengan benda2 ni semua…

  2. haalah..

    Betul.. Saya nampak wajah permpuan dengan pandangan mata yang menakutkan di sebalik bantal tersebut..

    Kesian dia kena tindih dengan bantal..

    Ermm.. Mungkin juga kesan photoshop.. atau… jeng.. jeng.. jeng…

Leave a Reply to Anuar Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *