February 29, 2020

Nando’s Malaysia : We Grill Champions – Macho Kai and Harry Kok’s Live Showdown


Bro memang peminat Nando’s Malaysia.

Dan baru-baru ini bro dijemput untuk menyertai event mereka di Paradigm Mall, Kelana Jaya.

Event ini sempena mempromosikan kempen “We Grill Champions” yang mereka anjurkan baru-baru ini.

Paling penting,

Kemunculan istimewa Macho Kai dan Harry Kok menyemarakkan lagi suasana. Walaupun kenyataannya dorang tiadalah “extra hot peri-peri”.

Hanya mengharapkan…..

Bro dan beberapa rakan blogger ini juga yang men”extra-extra hot peri-peri”kan event ini.

Beberapa acara menarik diadakan untuk menentukan kumpulan siapa yang layak digelar “Champions”. Sama ada Macho Kai atau Harry Kok.

Antara perminan yang diadakan :-


Time nie aksi gelojoh blogger dirakam.

Memang happening event ini. Maybe sebab kami semua (peminat Nandos) yang buat event ini happening.

Kalau rasa nak merasai ke”extra hot peri-peri”an Nandos. Jangan lupa join contest Nandos Malaysia Anjuran Bro Framestone.

Bicara Bro : Bro memang suka makan nandos.

Dan bro juga suka komplain pasal nandos sebab bro ini cerewet orangnya. Lagi-lagi bila rasanya tak sama macam selalu bro makan.

Sila abaikan model diatas. Ini kerja kak kujie ek.

Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 10 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

4 thoughts on “Nando’s Malaysia : We Grill Champions – Macho Kai and Harry Kok’s Live Showdown

  1. hehehe..jay nampak nurul,pen merah..bro kat mane ek??xnmapk pulak kat gambar tu..:P..xdelah..nampak bro tgh nak gigit ayam yg digantung tu..hehe

Leave a Reply to Abey Mirul Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *