March 2, 2021

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

50 thoughts on “WordLess Wednesday : Awek Comel Tebar Roti Canai.

    1. yeke??ada orang kate gambo ni di ambil dekat belah2 utara..tapi teman tak pasti sgt ler..betul ke idak.:)

    2. Pompuan ni cousin saya ni. dia tinggal kat Hutan Kampung jalan nk ke Alor Setar. Memang orang Utara…

  1. First time tengok awek comel tebar roti canai. Sebelum nih aweknya tak comel. :-p

    Tapi tak elok makan roti canai hari-hari. Sekali-sekala ok lah kot…

  2. niat die da baik da cari rezki halal..tapi skali orang amik gambar post kat google or wt entry kat blog,xpsal2 keje die jd haram sbb da naik kan nafsu org bkn stakat nafsu mkn je..nafsu lain skali..kesian nye kat die..moga Allah lindungi dia..wallahualam

Leave a Reply to zuan Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *