July 11, 2020

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

38 thoughts on “Yang Mana Lagi Suka Berterus Terang

  1. erm…atas pada dri…kdg2 terus terang lebih baik dari disimpan..sbb kite x tau apa org rasa dan org xtau apa yang kite rs.. penerimaan seseorang tu pd diri kite lepas dia dh tau, itu terpulang pd dia..janji kite dh terus trg.. dan akan rs lega :)

    P/S: rs cm x menjawab je soalan..hehe

  2. Tak tahu la. depend on situation kot. Berterus terang jikalau perlu jer. For me, I’m prefer untuk senyap-senyap jer. haha3

  3. rasanya dua-dua pun akan berterus terang tapi itu pun terpulang pada topik..dlm erti kata lain ada benda yang orang akan berterus terang dan ada juga benda yang orang akan pendamkan.

  4. bagi fyna terpulang pada masing-masing bro. terpulang pada benda yang perlu diterus terangkan.
    kalau fyna, fyna suka berdiam. tapi yang tak bestnya, kadanng-kadang makan diri sendiri.
    ==’

Leave a Reply to eera shera Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *