September 24, 2020

Tersarung Tanda Keikhlasanku Di Jari Manismu

Ku sarungkan tanda di jari manis mu. Tanda keikhlasan ku terhadapan mu.

Walaupun kenyataan, yang sarungkan tanda itu adalah mak aku.

Aku…?

Aku sekadar tukang kuar duit beli tanda tue

Bicara Bro : Harga emas tengah tinggi. Menyesal tak angkat dinar emas tahun lepas.

kredit gambar buat Hamzah Ian facebook.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

36 thoughts on “Tersarung Tanda Keikhlasanku Di Jari Manismu

    1. harga dinar skrg ni dalam RM700 lebih je.. harga berbeza-beza ikut company yg jual dinar.. ada dinar publicgold, dinar sri ayu, dinar GCP, dinar kelantan, mcm2 lagilah.. yg aku beli hari tu dinar GCP, RM790, harga skrg dah turun jd RM777 (masa tulis komen ni).. bleh tengok harga kat web dia..

Leave a Reply to cik batu Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *