October 23, 2020

Sepanjang Hari Bro Di Putrajaya

Fuhhhhh….

Sepanjang hari juga bro di Putrajaya menikmati pesta Floria 2011.

Dan bukan itu sahaja.

Terdapat sorang blogger yang bertuah dapat spend sepanjang hari ini dengan bro. Siap bervlog sekali.

Siapakah dia..??

Nantikan la pic dan juga video..

Now bro tengah lepak dengan Ben Ashaari, Cik Reena Tan, Ujang & Yana (isteri ujang).

Fuhhh…!!!!

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

32 thoughts on “Sepanjang Hari Bro Di Putrajaya

    1. la ye ke.. bro xterjumpa wifi… so xleh nk update ape2..

      kalau x leh je nk jumpa…

    1. oh ye ke…??

      bro tengok ramai je bunga dekat pesta nie.. tetapi tiada yang berkenan di hati

    1. nak habaq cam mne…

      bro semalam dah offer sape sudi nk jumpe bro..?? xde pulak yang sudi…

      so ade sorang nie sudi.. die ajak turun sini.. so bro pun berada la di sini…

      jeles x…??

    2. jeles22…

      sy bc tweet bro lewat dah..pehtu la bro kata bro ada kat kelana jaya..jauh la nak pegi kan..hehehehehe

      takpe la..lenkali la..tu maknanya takda jodoh nak berjumpa…

      kehkehkeh..

Leave a Reply to Mohd Khairi Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *