January 19, 2021

Keterujaan Blogger Nak Terjah #RumahBro By @akmalhilmi


Vlog perjalanan pernerjahan Akmal Hilmi & beberapa blogger dari KL ke Rumah Bro.

Terharu bro, dorang buat vlog ini. Ini vlog pertama. Maybe hari ini akan ada vlog lagi.

Ikut perkembangan bengkel yang bro anjurkan di laman twitter dengan hastag #RumahBro

Bicara Bro : Memasing tengah update blog.

Betul-betul blogger sejati, celik mata terus update blog.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

22 thoughts on “Keterujaan Blogger Nak Terjah #RumahBro By @akmalhilmi

  1. apa bab dalam kem ni ye?nk tau gak pe die perkongsian dalam ni..hehehe

    bape ratus sekali masuk ni beb? :D

    1. ade beberapa bab je.. bab biasa2 je, yang selalu kita terlepas pandang…

      Mu pakar, rasanya banyak benda mu dah tahu he…23x

      xde ratus2 pun.. cover makan & penginapan je

Leave a Reply to ekspresiruang Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *