January 20, 2021

Pagi-Pagi Bro Layan HotFM AM Krew, Tak Layan MixFM Breakfast Show

Bro sejak celik mata sehingga sampai office,

Bro akan mendengar HotFM melayan karenah AM Krew yang mampu membuat bro tergalak dengan lawak santai mereka.

Pagi ini bro just nak share, if korang layan MixFM Breakfast Show, mereka menawarkan RM50,000 untuk dimenangi.

Apa yang anda perlu lakukan, dengar lagu dan teka tajuk lagu + nama artisnya. RM100 bakal menajdi milik anda.

Untuk maklumat lanjut,

Usha website MixFM pagi ini.

Bicara Bro : Segmen Wak AG kat HotFM lagi =gempak…  Total hadiah RM60,000 dan setiap jawapan yang betul, RM1,000 menjadi milik anda.

Ada sesiapa layan Radio Era x?

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

12 thoughts on “Pagi-Pagi Bro Layan HotFM AM Krew, Tak Layan MixFM Breakfast Show

  1. radio era mcm dah tak bukak dah je skg. klu tak layan HOTFM, mesti tukar ke SINAR. tp pg2 sabtu mmg wajib layan SINAR sbb carta sms sinar. smo lagu2 lama yg pasti layan!

    1. bro kat rumah family mmg bukak sinar.. xpun klasik nasional je he..23x

      bro agak kurang sikit dengan sinar.. entah dorangc akap etrabur cam susah nk tangkap ayat dorg

    1. nk ek bro buat segmen nie..

      tengahari nie bro buat ek.. tapi kamu kena join la ek

  2. same la kite, pagi2 memang syiokk dengar am krew berceloteh, ade jer lawak dieorang tau. kirenye sepanjang odw pegi ofis tuh memanjang menyengih je la hihihi

    1. bro buat masa skrg layan hotfm je.. radio lain cam belum masyuk dalam jiwa sanubari bro

Leave a Reply to NuReLLe Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *