August 4, 2020

Si Manis Pemenang Contest Yang BroFramestone Anjurkan

Entry ini khas buat pemenang contest yang baru-baru nie bro jalankan.

Tahniah buat beliau yang berjaya meneka jumlah cash out Nuffnang bro dengan tepat mengalahkan 47 peserta yang lain.

Dengan 2 hint yang bro berikan, dia mampu meneka dengan tepat.

Apa-apa pun tahniah.

Di sini Bro sertakan sedikit info mengenai pemenang

Nama Penuh Fitri Asikin [sedap namanya], berasal dari Terengganu dan no telefon 01#-####### [amboi korang, nak no tepon je ek].

Masih berlajar & belum di tanda lagi [moga di permudahkan perjalanan hidupnya] dan menyukai warne pink…

Now blog beliau sudah mempunyai domain sendiri sebagai hadiah memenangi contest yang bro jalankan iaitu www.fittiariri.com [jemput2 la singgah jika nak berkenalan tetapi bukan nak mengorat ek]

Domain atas tajaan NetKL Network [jika berminat nak memiliki domain sendiri or mempunyai blog berhosting, boleh hubungi bro]

Hadiah lain pula dari Kak Ina KL & juga Suffer8zine.

Bicara Bro : Masih ada contest untuk memengi Domain percuma  sedang berlangsung di Khaizarien.com [if xsalah bro hari nie last kot, moh la join, siapa tahu kot2 dapat kan]

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

22 thoughts on “Si Manis Pemenang Contest Yang BroFramestone Anjurkan

    1. eh sama2…

      ada yang datang nak berkenalan x..??

      pe2 pun jangan bagi no tepon.. nanti dorang ngurat

Leave a Reply to fittiariri Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *